• hae huahana

Pehea e hoʻoponopono ai i ka poloka eccentric ma ka mīkini pale rotary?

Hoʻohana nui ʻia ka pale vibrating rotary i ka nānā ʻana i ka pauka i ʻoki ʻia a i ʻole nā ​​​​mea granular ma muli o kona kiʻekiʻe kiʻekiʻe, non clogging mesh, airtightness maikaʻi a me nā pono ʻē aʻe.I ka hoʻohana ʻana i ka pale vibrating rotary, ʻaʻole hiki ke nānā ʻia ke kuleana o ka poloka eccentric.Ma muli o ke kihi ʻāpana i hana ʻia e ʻelua poloka eccentric e hiki ai i ka mīkini pale ke hana maʻamau.

ʻO ke ala hoʻoponopono poloka eccentric:

1, Hiki iā mākou ke hoʻololi i ke kaumaha hou o ka mīkini vibrating.Hoʻokomo ʻia ka paona hou ma kekahi ʻaoʻao o ke kaupaona o luna a me lalo (nā poloka eccentric o luna a me lalo), hiki ke hoʻonui i ka ikaika hoihoi o ka pale vibrating.E like me ka gravity kiko'ī o nā mea e nānāʻia a me ka helu o nā papa o ka vibrating screen i kohoʻia e ka mea kūʻai, hiki ke hoʻonui a hoʻemi pono i ka helu o nā mea kaulike.

utrfh (1)

2, Wehe i ka puka hoʻoponopono o ka pahu lalo o ka mīkini hoʻoheheʻe ʻana o ka pā uila uila, e wehe i nā bolts paʻa o ka poloka eccentric, hoʻoponopono i nā kihi o luna a me lalo o nā poloka eccentric o luna a me lalo i ka ʻaoʻao ʻē aʻe i ke awa hoʻokuʻu. e like me ke ala o nā mea i hoʻopaʻa ʻia, a laila e kau i kahi mea liʻiliʻi ma ka ʻili o ka pale e holo ai ka mīkini pale a nānā i ke ala holo o nā mea ma ka ʻili.Inā hiki ke kihi i hoʻoponopono ʻia i ka pae i makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻōki i ka mīkini a hoʻopaʻa i nā bolts paʻa o ka poloka eccentric.

utrfh (2)

3. Ke hoʻomaka ka hana ʻana o ka pale haʻalulu, hoʻomau ka nānā ʻana, a ʻoi aku ka nui o ka vibration amplitude i ka wā o ka hoʻomaka ʻana a me ka pani ʻana.Inā makemake ʻoe e hoʻemi i ka amplitude, pono ʻoe e hoʻemi i ke kihi o ka poloka eccentric.Eia nō naʻe, inā liʻiliʻi ka hoʻoponopono ʻana, ʻaʻohe ikaika o nā mea hana.

utrfh (3)

4. ʻO ka kānana koʻikoʻi e koi i kahi puka kiʻekiʻe o ka pale, ʻoi aku ka maikaʻi no ke kūlana i loaʻa i ka pauka nā ʻāpana nui a i ʻole nā ​​​​mea haumia liʻiliʻi.ʻO ka huina o ka poloka eccentric o ka pale rotary ma ka laulā o 30 °.No laila, inā ʻaʻole koi ʻia ka pololei o ka screening, akā makemake ʻia ka hoʻopuka, hiki i ke kihi o ka poloka eccentric ke 0-30 °.


Ka manawa hoʻouna: Jan-04-2023